4 trinn for å bli en Booking Genius

Er du på jakt etter en måte å gjøre reising både rimeligere og mer praktisk? Jeg har akkurat løsningen for deg. Vi kjenner alle til Booking.com, verdens største reisebyrå. Men er du kjent med deres lojalitetsprogram? La meg introdusere Genius, det ultimate reiselønnsprogrammet, med økte fordeler for hvert nivå du når innenfor programmet.

Enkel registrering

I motsetning til andre lojalitetsprogrammer er det veldig enkelt å få en Genius-profil. Så hva må du gjøre? Opprett en konto på Booking.com, og Genius-profilen din vil automatisk følge med. Ikke mer, det er så enkelt som det.

Stig i nivå for flere fordeler

Nå som du har din Genius-profil, vil du se at du automatisk blir plassert på det første nivået i programmet. Genius har nivåer fra 1 til 3, og du kan avansere gjennom nivåene så lenge du følger trinnene. La oss gå grundig inn i hvert av trinnene, deres belønninger og hvordan du kan avansere til neste nivå.

Genius Nivå 1

Med Genius Nivå 1 blir du automatisk tildelt en livstidsrabatt på 10%. Du kan bruke denne kampanjen både på opphold og leie av biler. Vi vil gå nærmere inn på hvordan rabatten blir brukt og hvilke bestillinger som kvalifiserer seg lengre ned i denne artikkelen.

Genius Nivå 2

For å nå Genius Nivå 2 må du fullføre 5 bestillinger på utvalgte opphold og leiebiler innen 2 år. Med denne nivåoppgraderingen vil rabatten på opphold bli økt til opptil 15%, og du vil også få muligheten til gratis frokost og gratis oppgradering av rom på utvalgte opphold. Og det beste av alt? Så snart dette belønningsnivået er nådd, vil disse fordelene være dine for alltid. Når du er på Genius Nivå 2, går du ikke tilbake til Nivå 1, uansett hvor lang tid som går.

Genius Nivå 3

Nivå 2 høres ganske fint ut, gjør det ikke? Vel, med dette nye nivået øker maksimalrabatten du får til opptil 20%, og i tillegg til å få gratis frokost og romoppgraderinger, vil du også få tildelt prioritert støtte på alle dine opphold. Alt du trenger å gjøre for å nå dette nivået er å fullføre 15 bestillinger på utvalgte opphold og leiebiler.

kilde: Booking.com – hotellsalong med svarte og gullaksenter

Fordelene

En av de største fordelene er at Genius-programmet inkluderer rabatterte opphold på over 390 tusen eiendommer over hele verden. Alle eiendommer som deltar i dette fantastiske programmet er lett gjenkjennelige med den blå Genius-etiketten, så det er ingen feil angående hvilke eiendommer som er en del av programmet og hvilke som ikke er det.
Som nevnt tidligere er en annen betydelig fordel med Genius at når du låser opp et nytt nivå, er det nivået ditt for livet. Dette betyr at den nye rabattnivået du har oppnådd aldri vil gå tapt, og du vil kunne nyte bedre rabatter for alltid.
Hvor enkelt det er å vokse innen Genius er ingenting mindre enn fantastisk. Reisende vil raskt kunne avansere innen nivåene og få de beste rabattene som er tilgjengelige for dem. Enten det er ved å bestille oppholdet ditt eller leiebilen din, er vekst garantert, og du vil raskt ha bedre fordeler ved fingertuppene.

Reis rimelig

Når du har låst opp alle Genius-nivåene dine, vil du kunne reise mer rimelig enn noen gang. Når du søker på Booking.com, sørg for å se etter Genius-etikettene på eiendommene og dra nytte av alle fordelene på dine reiser. Du vil ikke angre!

 

Nå som du har blitt kjent med det fantastiske verktøyet Genius er, er du godt på vei til å ta de beste økonomiske beslutningene for lommeboken din og reisemålene dine. Opprett kontoen din nå og begynn å høste belønningene! Og vær så snill å sjekk også vår andre artikkel “Guiden til Ditt Perfekte Overnattingssted” for mer informasjon.

Bruna Gorresio