Dette er de beste Black Friday-tilbudene og avtalene

Den 24. november er det igjen Black Friday. I flere år har dette amerikanske fenomenet også blitt en populær hendelse på handleagendaene her. Det er ikke overraskende at mange nettbutikker deltar i denne høytiden og tilbyr ulike tilbud og kampanjer. Hvis du lurer på hvor du kan finne de beste Black Friday-tilbudene, fortsett å lese.

Hva er Black Friday?

Black Friday har sin opprinnelse i USA og er handledagen umiddelbart etter Thanksgiving, der butikkene tilbyr de største rabattene på året. Det er øyeblikket å kjøpe den dyre tingen fra ønskelisten din med betydelig rabatt. Det er ikke rart at mange mennesker spesifikt leter etter de aller beste tilbudene og rabattene.

Når er Black Friday?

Black Friday er konsekvent fredagen etter Thanksgiving og faller derfor årlig på den fjerde fredagen i november. Selv om den eksakte datoen for Black Friday varierer hvert år, er det alltid mot slutten av november. I 2023 faller Black Friday den 24. november. Noen merker starter tilbudene sine tidlig, og gjør det mer til en Black Week.

Hvilke nettbutikker tilbyr Black Friday-rabatter?

Mange butikker har allerede kunngjort tilbudene sine, men det er alltid noen få som bare avslører den unike Black Friday-rabatten på selve dagen. Så det er fortsatt en sak å vente og se om din favoritt nettbutikk eller ønskeelement vil delta på denne rabattdagen. For alle tilbud som allerede er kjent, kan du sjekke denne oversikten over Black Friday.

Hva er de beste tingene å sikre seg på Black Friday?

Denne dagen er det tilbud på forskjellige kategorier, fra mote til husholdningsapparater, fra elektronikk til sportsutstyr. Så det er den beste dagen å gjøre et stort kjøp i en av disse butikkene:
Samsung – Endelig få ønskeelementet ditt med betydelig rabatt.
Vida XL – Sikre deg favorittene dine med et topp tilbud.
Asos – Mega tilbud i alle kategorier.
LEGO – Handle til du faller med høye rabatter.
Adidas – Dra nytte av rabatter på dine nye joggesko.

Selv om mange tilbud allerede er kunngjort, vil flere butikker avsløre tilbudene sine gjennom denne uken. Hold et nært øye med oversikten over Black Friday og abonner på nyhetsbrevene fra din favoritt nettbutikk for å sikre at du ikke går glipp av noe.

Christiaan van Amstel