Samsung Galaxy S24-serien: Et gjennombrudd i mobil AI

Samsung har nylig annonsert lanseringen av sine Galaxy S24 Ultra, S24+ og S24-modeller, som markerer starten på en ny æra innen mobilteknologi. Dette skyldes i stor grad Galaxy AI, kunstig intelligens fra Galaxy. Denne fremskrittet omdefinerer den ikoniske S-serien, og forbereder den for fremtidige innovasjoner ved å forbedre kommunikasjon, kreativitet og søkefunksjoner.

Transformative mobile opplevelser

Ledet av TM Roh, sjefen for Mobile eXperience (MX)-avdelingen hos Samsung Electronics, står Samsung på terskelen til å heve mobile muligheter til et nytt nivå med Galaxy S24-serien. Ved å utnytte Samsungs innovative kapasiteter og forståelse av mobilinteraksjon, sikter serien mot å låse opp nye muligheter og styrke brukere over hele verden med Galaxy AI.

Forbedre kommunikasjon med AI

Galaxy S24-serien introduserer avanserte AI-funksjoner for å forfine og forenkle kommunikasjon. Med funksjoner som Live Translate og tolkefunksjonen blir det å overkomme språkbarrierer en lek, noe som sikrer sømløse samtaler og transaksjoner på fremmedspråk. Serien sørger for personvern og brukervennlighet i kommunikasjon gjennom innebygde apper, noe som gjør mange eksterne apper overflødige. Ytterligere verktøy som Chat Assist og Samsung Keyboard forbedrer meldingsutveksling på tvers av ulike plattformer, og sikrer klarhet og intensjon i hver interaksjon.

Revolutionere søk med Circle to Search

I samarbeid med Google lanserer Samsung Circle to Search, en nyskapende funksjon som debuterer på Galaxy S24-serien. Dette søkeverktøyet basert på bevegelser lar brukere utforske og oppdage informasjon direkte fra skjermen med enkle handlinger, og forbedrer den mobile søkeopplevelsen med intuitive, høykvalitetsresultater for et uovertruffent nivå av bekvemmelighet og innsikt.

Samsung Galaxy S24
kilde: Samsung Media Library – Samsung Galaxy S24

Utløse kreativitet gjennom ProVisual Engine

ProVisual Engine på Galaxy S24-serien tar fotografi og videografi til et nytt nivå. Med AI-drevne forbedringer kan brukere enkelt fange, redigere og dele bilder av høy kvalitet. Serien har forbedret nattfotografering, avanserte zoomfunksjoner og innovative redigeringsverktøy. Dette gir brukerne enestående kreativ frihet og kontroll over deres visuelle innhold.

Overlegen ytelse og visning

Drevet av det Snapdragon® 8 Gen 3 mobile plattformen med høy oppdateringsfrekvens, leverer Galaxy S24-serien eksepsjonell ytelse for spill, videoopptak og multitasking. Serien har den klareste Galaxy-skjermen til nå, med forbedret synlighet og holdbarhet, som sikrer en fantastisk seeropplevelse under alle forhold.

Sikkerhet, personvern og bærekraft

Galaxy S24-serien prioriterer sikkerhet og personvern, beskyttet av Samsung Knox, og gir brukere kontroll over deres AI-datainnstillinger. Med fokus på bærekraft, integrerer Samsung resirkulerte materialer i designet og emballasjen til serien, og forplikter seg til langsiktige programvare- og sikkerhetsoppdateringer, som forlenger enhetenes levetid. Introduksjonen av en titanramme i Galaxy S24 Ultra understreker Samsungs engasjement for bærekraft og miljøbevissthet.

Konklusjon

Samsung Galaxy S24-serien markerer ikke bare et nytt kapittel i mobilteknologi, men reflekterer også Samsungs engasjement for innovasjon, sikkerhet, bærekraft og brukerstyrking. Med banebrytende AI-funksjoner, overlegen ytelse og dedikasjon til kvalitet, vil Galaxy S24-serien utvilsomt gjøre et stort inntrykk i den globale mobiltelefoniverdenen.

Tim Vrij