Sett i gang din fitnessreise med Nike Membership

Det er en god sjanse for at du allerede eier et par sportsko eller et treningssett fra Nike, ettersom de er en av de ledende globale sportstøymerkene. Hvis ikke, er dette din anledning til å forelske deg i merket og alle fordelene som Nike har å tilby!

Å starte en fitnessreise kan være et stort skritt, men Nike Membership kan være det siste dyttet du trenger. Å bli en Nike Member er en game-changer for alle og enhver, og gjett hva? Medlemskapet er 100% gratis og uten noen baktanker. Din treningsrutine blir ikke bare en oppgave, men en givende opplevelse, og i denne artikkelen skal jeg fortelle deg hvorfor!

Skaff deg stilen med Nike

Det er ingen hemmelighet at godt treningsutstyr øker motivasjonen og selvtilliten på treningsstudioet. Som en Nike Member får du tidlig tilgang til eksklusive produkter som begrensede sneakers og samarbeid med verdensberømte idrettsutøvere og designere. Det er som å ha en VIP-pass til alt det nyeste og beste fra Nike!

Fordeler med frakt og retur som en Nike Member

En annen perle av Nike Membership: gratis standard frakt på alle bestillinger, uansett størrelse. Det stemmer – ingen minimumskjøp, ingen skjulte kostnader. Og hvis noe ikke gir deg den “wow”-følelsen? Ingen bekymringer, Nike gir en fleksibel 60-dagers returvindu. Nå er det vi kaller problemfri shopping! Et Nike Membership fjerner de vanlige utfordringene med netthandel, slik at du kan konsentrere deg om å finne din perfekte passform.

Nike-idrettsutøver
kilde: Unsplash – Nike-idrettsutøver

Tren som en proff med Nikes gratis treningsapper

Nå som treningsutstyret ditt er på i orden, er det på tide å sparke i gang!
Som en Nike Member får du gratis tilgang til Nike Run Club appen og Nike Training Club appen. Med skreddersydde treningsplaner, profesjonelle idrettsutøvers trening og sanntids sporingsverktøy, vil disse appene guide deg hele veien.I bunn og grunn legger et Nike Membership veien for en transformativ treningsopplevelse og utfordrer deg til å frigjøre ditt fulle potensiale!

Lås opp Nike opplevelser

Du har sikkert funnet din groove i å trene med Nike Membership veldig snart, og kanskje vil du heve treningsopplevelsen din på et tidspunkt. Å være en Nike Member betyr å være en del av et pulserende samfunn, derfor organiserer Nike medlem-bare arrangementer som åpner døren til et helt nytt engasjementsnivå med merket. Gjør deg klar til å dykke inn i treningsøkter med toppidrettsutøvere, berikende workshops, fellesløp og personlige styling-økter. Alle arrangementer er oppført i Nike Experiences-agendaen. Så, hvem er klar til å hoppe inn?!

Nike-antrekk
kilde: Nike Newsroom – Nike-antrekk

Nike Membership vs. konkurrenter

Nå for tiden tilbyr de fleste populære sportstøymerkene et medlemskap til kundene sine. Ta for eksempel Adidas og deres adiClub. Med hvert kjøp tjener du noen poeng, som en deilig liten “takk” for din shoppingtur. New Balance spiller samme spill med deres My NB Rewards-program. Imidlertid går Nike Membership utover det. Det handler ikke bare om å kjøpe produktene deres, men også om å omfavne en sunn og aktiv livsstil.

La oss få deg startet med Nike

Å melde seg på Nike Membership er lettere enn å knyte skolissene på dine nye Nike-kicks! Bare gå til nettsiden deres og registrer deg online, eller logg inn på Nike-appen. Du legger inn e-postadressen din og gir tommelen opp til deres personvernregler og bruksvilkår. Deretter legger du bare til navn, fødselsdag og et passord. Deretter velger du handlepreferanse – Herre- eller Dameprodukter. Og tro meg, du vil holde deg oppdatert med de online nyhetsbrevene. Du vil være den første til å vite når noe friskt, spennende eller fantastisk nedsatt kommer i butikken.

Og akkurat slik… Du er en del av Nike-familien!
Forhåpentligvis har jeg inspirert deg nok til å melde deg på et Nike Membership i dag.
Som prikken over i-en, tilbyr TrustDeals flere rabattkoder for Nike, du finner dem rett her. La oss få fitness-eventyret ditt i gang!

Christiaan van Amstel