Spar stort med kuponger

I en tid hvor priser synes å stadig øke, må vi tilpasse oss og bli smartere når vi handler. Og hvilket verktøy er bedre til dette enn kuponger? Brukt riktig, kan kuponger kraftig kutte ned på dine månedlige utgifter til dagligvarer, klær, og mye mer. La oss derfor utforske de forskjellige typene kuponger som finnes og hvordan vi best kan utnytte dem.

Ulike typer kuponger

I dagens digitale verden finner vi et bredt spekter av kuponger både for nettbutikker og fysiske forretninger. Her er noen eksempler på kupongtyper:

 • Rabattbeløp: Denne typen gir deg en direkte rabatt på kjøpet ditt (for eksempel 10 kr avslag, eller 10 % rabatt).
 • Studentrabatter: Mange merker tilbyr spesielle rabatter for studenter. Du må vanligvis bekrefte din status som student for å benytte disse.
 • Rabatter for samfunnshelter: Som takk for innsatsen til lærere, helsepersonell og nødetater, tilbyr enkelte merker eksklusive rabatter. Også her kreves innlogging for å få tilgang.
 • Eksklusive tilbud for medlemmer: De som melder seg inn i et merkes lojalitetsprogram kan ofte motta spesialtilbud og kupongkoder.
 • Gratis frakt: En enkel men populær type rabatt hvor du slipper å betale for levering.
 • Gratis gave: En kundefavoritt hvor du mottar en gratis vare sammen med ditt kjøp.
 • Nyhetsbrev: Abonner på et merkes nyhetsbrev, og du kan få en rabattkode til bruk på din neste ordre.
 • Vervekampanjer: Henvis en venn til merket og motta rabatter for hver nye kunde du bringer inn.
 • App-eksklusive tilbud: Last ned og bruk merkets app for unike tilbud og rabatter.

Noen ganger kan disse kupongtypene kombineres, som for eksempel en kupong for 20 % rabatt pluss gratis frakt, eller studentrabatter som inkluderer en gratis gave.

kilde: Unsplash – salgsskilt

Sesongbaserte kuponger

Vi kan heller ikke glemme de sesongbaserte arrangementene og kupongene som tilbys. Mange merker arrangerer salg rundt hendelser som Valentine’s Day, jul, sommersalg, og Black Friday. Disse salgene kan være generelle og gjelde hele nettstedet, eller være mer spesifikke, som et sommersalg med rabatter kun på badetøy. I tillegg er det ofte gode tilbud mot slutten av en sesong, når merker ønsker å tømme lageret og vi har mulighet til å kjøpe fantastiske produkter til reduserte priser.

Hvordan finne kuponger

Plattformer som TrustDeals er perfekte for å finne de siste og beste kupongene. Vi legger mye arbeid i å samle og publisere alle aktuelle tilbud og kuponger, slik at du enkelt kan finne og bruke dem på dine kjøp, uavhengig av butikk. Vi holder deg også oppdatert på generelle salg fra ulike merker, selv når disse ikke nødvendigvis er knyttet til en spesifikk kupong. Utforsk vår nettside for å finne tilbud fra dine favorittmerker!

Bruk av kuponger

Det er verdt å merke seg at hver merkevare kan ha ulike metoder for hvordan deres kuponger brukes. På våre merkespesifikke sider finner du detaljerte instruksjoner for hvordan du anvender kupongene. Det er imidlertid noen viktige punkter å huske på:

 • Gyldighet: Sjekk alltid at kupongen fortsatt er gyldig.
 • Minimumskjøp: Noen kuponger krever at du handler for et visst beløp før de kan brukes.
 • Spesifikke vilkår: Vær oppmerksom på at noen kuponger kun gjelder for spesifikke varer eller kategorier.
 • Betingelser og vilkår: Les alltid det med liten skrift, så du er sikker på hvordan og når kupongen kan brukes.

Kuponger er en fantastisk måte å gjøre shoppingen mer økonomisk, og hos TrustDeals er vi stolte av å kunne tilby deg de beste tilgjengelige kupongene og rabattene. Vi håper denne artikkelen er til hjelp, og at du fremover vil spare mye på dine kjøp!

Len van Uuden